Wyświetl pojedynczy post
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2011, 14:12
Marcelo97 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawie ostatnio wygląda Chrapek. Widac też, że Sobota ze Śląska w piłkę umie grac.
Moim zdaniem głupie błędy są spowodowane złą komunikacją lub jej całkowitym brakiem, gdy na boisku biega 8 zawodników z innych krajów: Estonia, Honduras, Holandia, Serbia lub Niemcy w przypadku Paljicia, Izrael, Bułgaria i 3 polaków. Myślę, że kilku naszych obrońców mogłoby rywalizowac w obronie z Lameyem, Jaliensem i Paljiciem, np: Czekaj, Nalepa, Cygal. Czekaj i Nalepa grają w młodzieżowych reprezentacjach można ich ugrac i będą z nich ludzie. Legła, np z Borysiuka gościa zrobiła. 16 lat miał i debiut w ekstraklasie a teraz na luzie gra w naszej lidze. I nie wydaje mi się, że Chrapek lub Czekaj są od niego gorsi...
Masz trochę racji, ale fakt jest taki, że przed nami mecze od których w dużej mierze zależy cały sezon, więc nie ma możliwości żeby Maaskant próbował wymienionych przez Ciebie zawodników już teraz. Może dostaną szansę w pucharze Polski, bo prawdę mówiąc kadra pierwszego zespołu jest teraz na tyle szeroka, że nawet na załapanie się do 18 meczowej zawodnicy będą musieli ciężko pracować. Ja liczę, że Jovanović będzie poważnym kandydatem na prawą obronę i z czasem wygryzie ze składu Lameya.
Odpowiedz cytując