Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2011, 01:08
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
Nie zgadzam się! Oni się nie otworzą w rewanżu, wolałbym zagrać ustawieniem jakim proponuję i przycisnąć ich pressingiem. Wiesz, my również możemy dostać bramkę i zacznie się nerwówka. Owszem możemy zostać przy Draganie, czemu nie, ale tak jak mówię, Diaz jest alternatywą, a kilka razy się sprawdził, był teraz w Belgii, może dojrzał piłkarsko, kto wie. Wolę dać jemu szansę niż Nunezowi, którego w ogóle nie znam. Takie moje zdanie.

Ciekawą alternatywę zaproponował thechris.
W Belgii Diaz to się połamał.To że się nie otworzą to jasne i dlatego Paljic jest potrzebny.Pressing, no sorry jak ktoś barykaduje się na własnej połowie to nie da się na nich siąść pressingiem tak jak na zespół który chce coś zagrać, zresztą akurat to nie był nasz problem w Rydze - Pressing był dobry i oni nic nie mogli zrobić a krzywdę to tylko myśmy sobie sprowokowali

Możesz się nie zgadzać ale wytłumacz mi na co Diaz ma być alternatywą?Przecież Diaz to jest typowy rozpierdalacz - gość potrzebny do rozbijania a nie do kreowania.Zresztą ja nie wiem czy można będzie go zgłosić do rewanżu.
Ale boczni obrońcy to jest temat do dyskusji - ja tak optymistycznie miałem nadzieje że tu będą wzmocnienia a tego nie ma a nawet gorzej - może się okazać że Lamey jest słabszy od Cikosa a Diaz będzie jedynie rezerwowym - czyli że boki w obronie nie będą wzmocnione a być może nawet osłabione.

Ogólnie pierwsza poważna weryfikacja to Litex - po tym co zobaczyłem w Rydze, nie wierze byśmy mogli odpaść z taką drużyna a jak odpadniemy to będzie to kompromitacja stulecia , Litex też awansuje więc za chwilę będziemy świadkami konkretnej potyczki i tu poznamy czy jesteśmy gotowi na grę w jewropie
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując