1q2 napisał(a):

Ziomek, Ty lepiej oglądaj mecze a nie szukaj wielbicieli -Jaliens zagrał bardzo przyzwoite zawody, popełnił jeden błąd który nie przeczę, mógł nas kosztować gola ale mnie przeraził Chavez swoimi wybiciami, wprost pod nogi przeciwników...a to było tylko Skonto.
A co do tego lepszego to widziałeś Ty Diaza jak u nas śmigał na lewej ?Przecież to była istna tragedia - może się ogarnął ale nie wiem jak można pisać 'lepszy' o kimś kto u nas na tej pozycji grał koszmarnie.
|
Hehe, no to tutaj się nie zgadzamy. Dla mnie Jaliens to jest porażka. Owszem Chavez miał kilka wybić, ale nie daje się przepychać jakimś małolatom jak w/w Holender. Wystarczy Chavezomi wpoić zachowania Clebera, niech wali po autach. Pamiętasz grę Bunozy w zeszłym sezonie, na początki miał słabe ale później grał kozacko. Wolisz młodego zawodnika który może grać na bardzo wysokim poziomie za sezon, dwa, czy starego, wypalonego piłkarza. Dla mnie sytuacja jest prosta, myślę, że kilka osób poprze moje zdanie.
Diaz- człowiek ogarnięty, zna Wiślackie realia, jedyny który jest gotowy zastąpić Pajlicia na miejscu obrońcy. Pajlić zagrał cienkie zawody, więc dlaczego nie dać mu szansy? Jeśli takiś Ziom, to znajdź jakiegoś lewego, pewnie powiesz Nunez, ale co my o nim wiemy