For_FuN_ napisał(a):

Ty jestes przytomny
1. Wskaz mi zdanie, w ktorym napisalem, ze Slask byl gorszy w pierwszym meczu . Napisalem jedynie(i moze dotrze to do twojej lepetyny, jesli nauczysz sie czytac ze zrozumieniem), ze Dundee mialo kapitalne okazje wczesniej i powinno prowadzic 2 : 0.
2. Wypunktuj mi w minutach te sytuacje, bo ja takowych sobie nie przypominam, tzn. czystych 200%...sam na sam.
3. Wynik("osiagan" co roku)i druzyn z Kazachstanu, Armenii chyba nie klamia ? W jakim ty swiecie zyjesz? Z kim te ekipy odpadaja ? Moze zajrzyj, a potem pisz glupoty. Zaraz sie dowiem, ze Levadia to profesjonalna druzyna.
4. Slask nie ma nic do tego, pisze jedynie o swoim przeczuciu ;].
Ty w ogole rozumiesz co czytasz? Czy przegladasz forum pod wplywem srodkow odurzajacych? Jakies glupoty i odnoszenie sie do rzeczy, ktorych nie napisalem . Normalnie mistrzostwo swiata.
|
Ad. 1. Wskaż mi gdzie ja się odniosłem do twojej wypowiedzi... To jest moje stwierdzenie wzmacnjajace reszte punktów

2.
http://www.youtube.com/watch?v=z4lgEFwgEy0 - I nie mam zamiaru licytować się ktore groźniejsze ktore wplyneły by na gre itd. bo ostatnio sie dowiedziałem, że strzał w słupek i wybicie piłki z linii bramkowej po strzele głową to nie są sytuacje 100-procentowe %%

3.Amatorzy odpadają po 5:0, 6:0, 9:0. Jak ktoś prowadzi wyrównane mecze z z tzw. sredniakami europejskimi a czasem je eliminuje a gaże(wielokrotnie przewyższające nasze) ilość reprezentantów w tych drużynach świadczy o tym, że nie mozna powiedzieć, że to są amatorzy. Amatorzy to Litwa, Łotwa Estonia, Islandia, Wyspy Owcze, Malta. Gruzja Azerbejdzan Kazachstan, Białoruś to kraje, gdzie piłka stoi tuż tuż za srednią europejską co widać po tej kolejce pucharów.
4. Idź do wróżki w takim razie
Jako, że kibolem jestem zdarza mi się wciągnąć co nieco... mógłbyś zrozumieć czy coś