Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2011, 13:41
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
W Wiśle Mistrzostwo Polski to jest nic , wszystko weryfikują Europejskie Puchary , ostanie lata pokazały czym jest Mistrzostwo Polski...

Nie ważne na kogo trafimy , tak czy siak będzie ciężko i będą męczarnie , ale z każdej potyczki wyjdziemy jako zwycięzcy
Doceniam poczucie humoru że z każdej...

No to o męczarniach. Jak sobie przypomnimy te ostatnie sukcesy to ... też były męczarnie. Z Parmą po 1-2 długo przegrywaliśmy 0-1, a z Schalke04 u siebie tylko 1-1, gdzie w II połowie praktycznie sie tylko broniliśmy. Wiem, wiem w rewanżu było super a i z Parmą dobrze się skończył rewanż w Krakowie. O męczarniach z Realem Saragossa juz nie wspomnę.

Jakby wszystko przychodziło łatwo to tak jak w książce Kundery" Nieznośna lekkość bytu", byłoby nie do przyjęcia. Zwycięstwo smakuje wtedy gdy przychodzi z trudem. Czyli Ja chcę kolejnych męczarni byle z podobną puentą co w meczu np. z Realem Saragossa. No może z racji wieku to jednak wolałbym odrobinę mniej emocji ale i tak wynik końcowy się liczy. I tak w Poznaniu nikt nie wspomina o karnych z jakąś azjatycką drużyną tylko o zwycięstwie z rezerwami MC, wynik się liczy ale i po tym co napisałem to i ...propaganda.
Ostatnio edytowane przez milosz : 15.07.2011 o godz. 13:48.
Odpowiedz cytując