Wyświetl pojedynczy post
Samuelson
Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2011, 15:35
blanco napisał(a):Wyświetl post
Samuelson to prowokator z Pyrlandii albo zza błoń , zobaczcie na datę jego rejestracji , proponuję dodać go do ignorowanych i nie cytować.
To nieźle bo kibicuje Wiśle od kilku ładnych lat a tu jakiś buc nazywa mnie "prowokatorem z Pyrlandii" ponad to oceniasz poziom mojej sympatii do Wisły przez datę mojej rejestracji na forum? Niezły pajac z Ciebie, bo z serwisem wislakrakow.com byłem prawie, że od początku - tylko nie czułem potrzeby założenia konta. Innym proponuję aby Ciebie dać do ignorowanych.

A to że wyraziłem swoje zdanie, że gra Wisełki mi się po prostu na razie nie podoba i nie podobała w trakcie sezonu, to powód by atakować mnie? Nie oczekuję od Was abyście się zgodzili z moim zdaniem, tylko żebyście je uszanowali i normalnie ze mną dyskutowali

Na razie nie widzę powodów do optymizmu i w przeciwieństwie do wielu - sądzę,że nie jesteśmy klasowym zespołem ale mimo wszystko powinniśmy nawet przy takim zespole jak Skonto pokazać się z o wiele lepszej strony. To co wczoraj zagrali nasi piłkarze to była tragedia - najgorszy mecz za Maaskanta. Brak pomysły na grę, brak świeżości - zmiany w okolicy 80 minuty meczu- no wybacz ale błąd na błędzie pogania. Trudno mi to wczoraj przez gardło przeszło, ale wydaje mi się, że lepiej graliśmy za wczesnego Skorży, gdy wszyscy piłkarze przynajmniej biegali. Tutaj 3 podreptało reszta stała. Powiem na przekór wszystkim - ja żałuje, że Skonto nie wyrównało w końcówce meczu - bo może wtedy większość by się obudziła i zrozumiała, że już nawet piłkarze z półamatorskiej ligi są wstanie grać lepiej od nas.
Odpowiedz cytując