Grantar napisał(a):

|
W tym meczu (na tej pozycji) zamienił stryjek siekierkę na kijek ..... Maskant widząc nieproduktywność Genkova wstawił jedynego zawodnika które może za niego grać ...
|
I oczywiście to Ich wina, że pomocnicy nie byli w stanie podać im piłki lub wypracować dla Nich sytuacji?
Grantar napisał(a):

Pocieszam się że Genkov, jak pokazał poprzedni sezon potrzebuje , paru meczy na wejście w rytm ...
Biton wg mnie nawet więcej..... i on dla mnie był największym rozczarowaniem ...
|
A może mniej? Za wcześnie na oceny. Koleś odbył dopiero dwa treningi przed meczem z zespołem...
Grantar napisał(a):

|
Oczywiście Małecki wkurzał też ale jednak starał się biegał "dynamizował" w swoim stylu ... miałem wrażenie że trochę za wiele na siłowni wysiadywał.
|
Nie wiem o jakim "dynamizowaniu" piszesz, ale dla mnie Mały wczoraj raczej spowalniał grę, notował straty i na siłę próbował strzelić bramkę. Na ten moment nadaje się On dla mnie na ławkę do momentu aż mu ta siłka nie puści (też tak jak Ty uważam, że chyba za dużo napakował i teraz wygląda bardziej jak kark przed jakąś dyskoteką niż piłkarz

).