Wyświetl pojedynczy post
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2011, 14:07
Samuelson napisał(a):Wyświetl post
@Konrado, zobaczymy kto będzie wylewał pomyje na piłkarzy po ewentualnym przegranym meczu w 3 rundzie eliminacji do LM. Mam dziwne przeczucie, że będziesz jednym z nich.

I jako kibic Wisły każdy ma prawo wyrazić swoje niezadowolenie po wygranej w kiepskim stylu z "amatoram"i z Rygi. Tak, ci "amatorzy" pokazali, że grają lepiej od naszych - stworzyli więcej sytuacji podbramkowych i ponad to oddali więcej celnych strzałów na bramkę. To chyba wystarczająco oddaje, jak kiepska jest drużyna prowadzona przez Maaskanta.
Nie denerwuje was to, że to nie pomoc rozgrywa piłkę a obrona i bramkarz? Widzieliście w meczu jakiekolwiek podanie do przodu wykonane przez Sobolewskiego czy Wilka? A i wyjątkowo marne jest tłumaczenie, że zmęczenie, że brak formy. W końcu gramy o LM a nie się opalamy.
Ale co tam, niech admin da mi bana, żebyście się nie denerwowali - bo przecież nie można nikogo krytykować, a szczególnie bożka Maaskanta czy któregokolwiek z zagranicznych piłkarzy.
Bez odbioru.
wybacz ale chyba pomyliles adresy ; ) ja nie zamierzam nikogo oceniac nawet jesli przegraja wystarczy ze robia to Ci wszyscy pseudofachowcy. Jako kibic moge jedynie oczekiwac ze nie dadza dupy tzn za darmo jej nie oddadza a reszta juz ode mnie nie zalezy wiec na jakiej podstawie ja moge opierdalac ich? na takiej ile zobacze przez tv np? Yebie mnie czy inni krytykuja naszych czy nie, ake to co niektorzy pisza to az sie gotuje w czlowieku ;p zamiast swoje frustracje przlewac na forum bo rozumiem krytyke ale trzeba patrzec obiektywnie na jakim etapie sa.. przypomne tylko LEcha z zeszlego seoznu jak prawie odpadl z ... Interem Baku by potem wyjsc z mocenj grupy w LE ;P to wina systemu naszych rozgrywek ale to juz osobna kkwestia ;P ciekawe co powiedza Ci malkotenci jak Wisla z meczu na mecz bedzie coraz mocniejsza :] peace i troche pokory specjalisci ;P
Odpowiedz cytując