Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2011, 13:02
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Jakie to typowe,polskie. Zacofany Uzbek do nas miałby nie przyjść,on,ten Dzikus. Wszak u nas to piłkarski raj.
Ale co może mu zaoferować Polska a czego nie może mu dać bliższa Japonia,tudzież Korea Południowa oraz Rosja?Czym my możemy z tymi ligami konkurować?Trenerzy,pieniądze,infraksturkura?

Czekam na merytoryczną odpowiedż.
Marszałku twoje ostatnie wpisy na ty forum są coraz gorsze i na zasadzie, że tylko Twoja prawda jest jedyną słuszną. Czy Ja gdzieś napisałem, że On jest zacofany? Czy nazwałem go tak jak Ty dzikus? Masz rację stwierdzenie pod tytułem "co by mu się stało gdyby do Nas przyszedł" oraz " myślę, że u Nas mógłby się rozwinąć" faktycznie nasuwają takie skojarzenia jak Twoje (czy to nie ma prawa się udać?). Sam piszesz, że kolega xanti1906 ma rację, że się u Nas by cofnął i że zostałby przez Nas zmarnowany. A po czym to wnosisz? Dodatkowo poza Rosją to jakie korzyści poza kasą miałby gdyby pojechał do Japonii? Czy są tam tak prestiżowe rozgrywki jak LM które są transmitowane na cały świat (tak tak wiem na tym etapie co jesteśmy w tej chwili oglądają Nas tylko w wybranych krajach, ale po awansie do rozgrywek grupowych już jest transmisja na cały świat)? Wydaje mi się, że nie a Wisła chociażby stwarza możliwość starania się o wejście do Nich co dla mało znanych piłkarzy może stanowić dodatkowy magnes. Ja się Ciebie zatem zapytam jakie miał korzyści Marcelo przychodząc do Nas a nie idąc do tej Korei i Japonii mlekiem i miodem płynących? Popadł u Nas w zapomnienie? Nie rozwiną się? Nie przeszedł do lepszego klubu?

Chciałbym też od Ciebie dowiedzieć się co uważasz za "typowo Polskie"? Bo według mnie Twój sposób myślenia jest właśnie typowo Polski. Bo widzę, że według Ciebie to Polska jest jakiś trzeci kraj w którym nigdy i nic się nie może udać, piłkarze którzy przychodzą są tylko i wyłącznie piłkarskimi paralitykami i że u Nas w kraju nie ma prawa być normalnie.

Nie wiem czy mój wpis dla Ciebie będzie merytoryczny czy też nie bo każdy mierzy wszystko własną miarą ale nie zależy mi na tym jak to odczytasz. Mam po prostu inne zdanie od Twojego i nie mam zamiaru go zmieniać tylko dlatego że Ty tak chcesz.
Ostatnio edytowane przez Feniks1983 : 14.07.2011 o godz. 13:13.
Odpowiedz cytując