Wyświetl pojedynczy post
River
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2011, 10:38
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
Nunez za Małeckiego, bo? Ja nic o chłopaku nie wiem, tym bardziej jak gra i co gra! Małecki bierze odpowiedzialność za swoją grę, a nowy, popełni kilka błędów i będzie głupie tłumaczenie, że nowy. To ja już wolę Kirma. A Nunueza wpuścić koło 70 minuty, niech pokaże na co go stać.
Jak o Nunezie nic nie wiesz (i my wszyscy tez) to wypadaloby sie dowiedziec i dac mu szanse a nie 20 minut. Biton zagral wczoraj kwadrans i co powiemy ze cienias bo nic nie pokazal? Danie szansy to conajmniej jedna polowa lub po prostu caly mecz.
Malecki wczorajsza gra zasluzyl na lawe, przynajmniej daloby mu to do myslenia. Rewanz ze Skonto pewnie bedzie wygladal podobnie jak wczoraj. Dlatego jestem za tym, by dac Nunezowi szanse od poczatku, zobaczymy jak na tle takiego rywala sie pokaze.

WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
Nie może być, że przychodzi piłkarz i ma od razu plac.
W ziemie przyszedl Pareiko - dostal plac. Przyszedl Jaliens - dostal plac. Przyszedl Melikson - dostal plac. Przyszedl Genkow - dostal plac. Teraz przyszedl Iliev - juz pierwszy sklad (wiadomo, kontuzja Kirma)

Nikt tu nie mowi, ze Nunez ma dostac pierwszy sklad na stale (no chyba, ze gralby b. dobrze). Chodzi o to by nowy zawodnik w meczu o stawke tez pokazal jakie ma mozliwosci a rewanz ze Skonto wydaje sie byc ku temu dobra okazja.
Odpowiedz cytując