Wyświetl pojedynczy post
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2011, 09:24
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
ja we wczorajszym meczu widziałem pseudo atak pozycyjny.Pseudo, bo wiślacy wyglądali na takich, którym niechcę (lub nie mają pomysłu) biegać bez piłki, wytawiać się do podań.Jedynie coś się działo, gdy Illiev działał z Meliksonem.Przedewszystkim poruszali się jak muchy w smole.Ale spokojnie, wróci świeżość, to może i zacznie lepsza gra.
Do Genkova bym się nie przywalał, bo ten chłopak niewiele co mógł zrobic.Jego atutem jest gra głową , tyłem do bramki, przepychanie się, ale jak mógł to zrobić, skoro na polu karnym; raz że miał 8 obronców , dwa, nie miał podań a zwłaszcza dośrodkowań.Zobaczymy jak Małecki będzie sie prezentował, ale jak narazie to w jego miejsce wstawiłbym Kirma.

Ogólnie trochę się rozczarowałem, ale nie takie drużyny jak Wisła męczyły się ze słabeuszami

Nie chcę być obrońcą, mesjaszem drużyny. Ufam trenerowi, ufam piłkarzom i wierzę w LM. Może i jestem optymistą, marzycielem. Wczorajszy mecz to był przystanek. Jestem pewny że z każdym meczem będzie lepiej.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując