Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2011, 09:17
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
arth_ur - przesadzasz, krytyka po wczorajszym meczu jest zasłużona. Poza kilkoma postami nie widzę wielkich lamentów a raczej spore rozczarowanie.

Ja zauważyłem na forum zjawisko odwrotne do przesadnego krytykowania - przesadne bronienie piłkarzy po każdym niepowodzeniu czy też słabszym meczu. Jasne, że Wiślacy mają "ciężkie nogi", że forma ma dopiero rosnąć - graliśmy jednak z półamatorami i naprawdę powinniśmy zaprezentować się dużo lepiej. My tak naprawdę w meczu nie mieliśmy ani jednej porządnej sytuacji - to jest bardzo niepokojące.
ja we wczorajszym meczu widziałem pseudo atak pozycyjny.Pseudo, bo wiślacy wyglądali na takich, którym niechcę (lub nie mają pomysłu) biegać bez piłki, wytawiać się do podań.Jedynie coś się działo, gdy Illiev działał z Meliksonem.Przedewszystkim poruszali się jak muchy w smole.Ale spokojnie, wróci świeżość, to może i zacznie lepsza gra.
Do Genkova bym się nie przywalał, bo ten chłopak niewiele co mógł zrobic.Jego atutem jest gra głową , tyłem do bramki, przepychanie się, ale jak mógł to zrobić, skoro na polu karnym; raz że miał 8 obronców , dwa, nie miał podań a zwłaszcza dośrodkowań.Zobaczymy jak Małecki będzie sie prezentował, ale jak narazie to w jego miejsce wstawiłbym Kirma.

Ogólnie trochę się rozczarowałem, ale nie takie drużyny jak Wisła męczyły się ze słabeuszami

A jeśli chodzi o przypierdalanie się do Jaliensa i porównywanie go do jakiś polskich drwali to........
Masakra.Co za wspaniała logika.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 14.07.2011 o godz. 09:23.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując