krzywy;1126132[B napisał(a):
|
]Małeckiemu to chyba ktoś otworzył czaszkę nasrał i zamknął.[/B]
|
Bardzo brutalny ale trafny komentarz do tego co wczoraj wyrabiał Patryk, nie wiem czy on wczoraj zanotował chociaż jedno podanie z pierwszej piłki, nawet nie wiem czy zagrał chociaż raz po przyjęciu bo chyba każda ale to każda jego akcja polegała kiwaniu się z samym sobą. Sam jeden do CL nas nie wprowadzi trzeba zrobić to grając zespołowo i myślałem że pod po tym względem z Patrykiem jest już wszystko OK bo tak wskazywała końcówka sezonu.
Jedynie kto może sobie pozwolić na coś więcej np drybling w każdej akcji to Melikson bo on raz że myśli dwa potrafi to zrobić. Faktem jest że oprócz Meliksona i momentami Ilievia to w ofensywie wyglądało to biednie. Genkov kawal chłopka a ja na tym boisku go praktycznie nie widziałem.
Nie wiem czy dobrze rozumiem to co chce zrobić Maaskant ale wydaję mi się że on che przebrnąć przez wszystkie rundy eliminacje do CL grając na 2 defensywnych pomocników, ciężko sobie to wyobrazić, kartki kontuzje itp Ktoś z dwójki Sobol Wilk się wysypie i będzie grał Diaz...
Wynik cieszy, styl gry może tylko pod tym względem że elimacje do są jak taki mały turniej, a jak wiadomo Ci którzy startowali najlepiej gdzieś gubili potem formę, a Ci których początek był słaby gdzieś zaczynali załapywać.