Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2011, 08:18
Dariook napisał(a):Wyświetl post
A juz myslalem ze ten mecz wyleje kubel zimnej wody na rozpalone głowy. A tu prosze, jest juz jedna perełka...

Ty chyba inny mecz oglądaleś , tak naprawde krzywde robisz sam sobie wypisujac takie kocopoly . Jak w ogóle takie wnioski wyciągleś?
Dla mnie poziom był żenujący. Gdyby zamias Wisły grala tam inna druzyna to wyjebal bym to juz po 5 minutach męczenia wzroku. I my chcemy tak grać w LM ? przeciez to bedzie katastrofa i obciach.

Najslabszym niestety transferem Stana okazuje sie byc RM. Ja od dawna mam opinie juz o nim wyrobiona ale napewno inni powoli tez dochodza do takich wnioskow.
Dla mnie sprawia RM wrazenie niepbecnego , wyglada zawsze jakby niemial bladego pojecia o tym czym sie zajmuje. Gramy jakims chorym ustawieniem z jednym slabym napastnikiem a w srodku jest dziura bez naszych piłkarzy, niema kto zagrac lub podac. Hujowo to wyglada jak zawsze, RM zabija widowiskowy futbol, 2 bramki? heh kiedy my ostatnio po 2 , 3 strzelali? co najwyzej z RM 2 gole tracimy z cieniasami
Trener musi zyc na ławce, reagowac szybko gdy cos nie idzie, zmieniac i probowac innych rozwiazan. A on siedzi jak ta dupa i nic. Z nim chyba jest coraz gorzej, kazdy widzial co wyprawial Malecki krecac sie z ta piłka i holujac akcje, Zmian wogole koles nie robi... i zaczyna słodko pierdziec jak Skorza.
Oby tylko nie zniszczyl pracy Stana. Jesli tak dalej bedziemy grac to wszystko nam przejebie a Stana swoimi wynikami zwolni z pracy.
Bardzo slaby to jest trener i tyle, Iim wczesniej to sie uswiadomi tym szybciej ktos to pouklada i Wkoncu zagramy jak Wisla Krakow Mistrz a nie jak patalachy.
Ten sam autor i ten sam bełkot.
(Tak, tak "chore ustawienie" tyle że cały świat tak gra, Genkow słaby ? Niemal co mecz ostatno wali bramki ...)
Nie dość że piszesz bzdury to jeszcze pomyliłeś wątek ŻENADA.

Co do nowych transferów.
To że Iliew może tak grać to wiedziałem, ale Lamey mnie pozytywnie zaskakuje. Jest przeciwieństwem Cikosa (bo mało biega w odróżnieniu od Słowaka, jednak gra inteligentnie i jest niezły technicznie) i też jest oka'y. Teraz wypada poczekać na występ Nuneza. Biton gał za krótko aby oceniać.
Odpowiedz cytując