Dariook napisał(a):

A juz myslalem ze ten mecz wyleje kubel zimnej wody na rozpalone głowy. A tu prosze, jest juz jedna perełka...
.....
Oby tylko nie zniszczyl pracy Stana. Jesli tak dalej bedziemy grac to wszystko nam przejebie a Stana swoimi wynikami zwolni z pracy.
Bardzo slaby to jest trener i tyle, Iim wczesniej to sie uswiadomi tym szybciej ktos to pouklada i Wkoncu zagramy jak Wisla Krakow Mistrz a nie jak patalachy.
|
To temat '
Polityka transferowa Wisły' i wypowiedziałem się tylko w odnośnie polityki zatrudniania piłkarzy ogranych bez kontraktu i Lamey'a który wydawał mi się najsłabszym transferem. A tu klops - jest co najmniej OK, jedyne czego brakuje gościowi to szybkość, ewentualnie te podania do tyłu. Nie wypowiadałem się tutaj na temat meczu, nie mieszajmy tematów.
OT, co do spotkania:
Jest dużo prawdy w tym co mówisz. Zresztą mecz oceniam przeciętnie a fatalnie jeśli chodzi o popełniane błędy. Czy będzie lepiej? Musi. System 4-3-3 czy 4-2-2; co za różnica jak my się bronić nie umiemy, w obronie klops za klopsem.
Już bez OT, odnośnie peanów w Twoim poście na temat Stana:
Jak tak sobie popatrzę to jedną z osób która trzeźwo ocenia rzeczywistość wydaje się być .... nasz złotousty Prezes.
Kiedyś powiedział ze transfer Meliksona to jeden z tych transferów które cytuje 'nikt nie spodziewał się iż Melikson będzie tak dobry'. Potem między wierszami mówił abyśmy się nie napalali na następne tego kalibru. To mnie trochę otrzeźwiło, choć nadal Stana oceniam bardzo wysoko.
OT:
Mnie się praca Maaskanta podoba, czy się obroni wynikami? Nie wiem. Damy mu szansę wspierajmy go. Na 100% to lepszy specjalista niż my wszyscy razem wzięci i każdy z nas z osobna. Jak on jest cienki w trenerce to jacy jesteśmy my, krytykanci?