Wyświetl pojedynczy post
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2011, 22:04
Chavez 0? Ten Chavez który znowu był ostoją defensywy i czyścił wszystko? Chyba że go oceniasz tylko i wyłącznie przez pryzmat wybić ... w takim razie no comment z mojej strony.

Iliev gorszy od Małeckiego? Kocie ... idźże się nawal porządnie i dopiero wracaj na forum.

Powiem tak - mecz katastrofa w naszym wykonaniu. Trzeba to sobie powiedzieć prosto w oczy, nie .......ić farmazonów i nie szukać wymówek a la Ćwielong. Nie mieliśmy ani akcji z przodu, dopuściliśmy do kilku groźnych akcji Skonto, chyba wszystkich po naszych błędach. Mecz na stojąco, bez zaangażowania, ogólnie cholernie słabo. A na potwierdzenie tych słów - czy ktoś z was tak naprawdę cieszy się z tego meczu? Ja mam takiego kaca ... wygrana, ale po tak dramatycznej grze że szkoda gadać. Do pozytywów zaliczyłbym

- wynik
- Skonto to tak maksymalne ogórki że nawet chyba nam uda się ich przejść.

Oby kontuzja Maora nie była zbyt poważna.

Dalej, w końcu zobaczyłem o co chodzi ludziom którzy się doczepiają Paljicia. Fatalnie.
Jaliens tą wpadką pod koniec meczu spowodował, że wolałbym za tydzień Bunozę. Jakieś konsekwencje na tym poziomie trzeba wyciągać, Jop też dobrze grał cały mecz aż pod koniec meczu tak se źle uderzył piłkę... Nie ma litości.

Sobol bardzo słabo dzisiaj.

Maaskant ma u mnie osobiście małego minusa, za tych 2 defensywnych pomocników przez cały mecz i ... podejrzewam że to od niego poszedł "prikaz" że teraz spokojnie. Trzeba było wpuścić Gułę / Jirsaka wcześniej i po prostu strzelić tą drugą bramkę.
Odpowiedz cytując