wściekłe pięści węża napisał(a):

Sądząc po przebiegu sparingów warto zagrać, że Skonto strzeli pierwszą bramkę w meczu z nami, albo, że w ogóle padnie bramka w pierwszych 30 minutach meczu. Zagrają na pewno ostro, pressingiem, jak Flora Wtedy albo coś ustrzelą, albo Wisła strzeli z kontry... Pierwszy zakład jest np. w bet365 po kursie 2,87, a drugi w expekcie po 1,8. Poza tym, z ciekawostek, to właśnie rzuciło mi się w oczy, że jutrzejszy przeciwnik Śląska- Dundee gra dziś sparing z St. Johnstone. Kursy:
Dundee United - St Johnstone 1 3.30 X 3.25 2 2.05
To Johnstone gra chyba w szkockiej premiership, więc nie wiem, jak by musieli być kiepscy, żeby przegrać z Dundee, które raczej pierwszym składem nie zagra... 
Można też pójść po bandzie i zagrać Skonto- Wisła HT/ FT 1/2 po kursie ok 25. Wiadomo, że ryzyko jest spore, ale z takim kursem i z taką grą, uważam, że typ i tak warty rozważenia.
|
to nie Dundee United gra z St.Johnstone tylko Dundee FC...
niepokoją mnie duże wzrosty na Apoel ... z 1,35 na 1,70 ... chyba osłabieni wystapia
i nie ma innej opcji jak zwycięstwo Wisełki i nie dawaj ,że Skonto strzeli pierwsze bo jak ty sobie to wyobrażasz bedziesz kibicować na początku Skonto ?!