Wyświetl pojedynczy post
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2011, 10:21
wonski_eNHa napisał(a):Wyświetl post
Dziwne jest przystąpienie do pierwszego oficjalnego meczu w sezonie w strojach z poprzedniego sezonu, niech to znaczy, że klub dopina formalności z głównym sponsorem i prezentację koszulek zrobi w jednym czasie z zaprezentowaniem nowego sponsora.
Jeśli nawet to prawda, to chęć przyoszczędzenia iluś tam złotych (na powiedzmy, trzech kompletach koszulek), dlatego, że może będzie nowy sponsor i odsunięcie z tego względu prezentacji nowych strojów i tak by wieeeeele mówiła o profesjonalizmie naszego zarządu z prezesem na czele.

wonski_eNHa napisał(a):Wyświetl post
//btw Szkoda, że większości kibiców nie zależy na BG na koszulce...
Bez przesady. Część tego forum, to nie jest "większość kibiców". Do tego sporo osób stąd jednak wie jakie dla każdego wiślaka powinny być priorytety. Wiemy, że są rzeczy ważniejsze niż nowy piłkarz dla którego pokemony są gotowe sprzedawać własne matki. Byle był transfer. Jak jednak widać, inicjatywa przywrócenia BG na koszulki jest olewana przez Basałaja, któremu nie chce się nawet polecić sekretarce, aby zrobiła ctrl c, ctrl v ileś tam razy, albo kazać swojemu przydupa... tzn. rzecznikowi prasowemu, żeby ustosunkował się do sprawy. Ale po co? Lepiej udawać, że wszystko jest cacy niż starać się dyskutować o problemach. Ja o tym i o innych działaniach prezesa pamiętam zawsze ilekroć ktoś tutaj kręci śmigłem pod jego "profesjonalizm". Bo profesjonalizm, to nie tylko zatrudnienie dyr sportowego, który potem ściąga trenera, tylko coś znacznie więcej, ale nie chcę odbiegać od tematu. No nic, sam jestem bardzo ciekaw, co jak zakończy się sprawa nowych koszulek i czym tym razem nas zaskoczą. Może będziemy mieć np. zielone spodenki?

Cytat:
Może Adidas chciał nam walnąć masówkę i zapomniał o swojej obietnicy z 'unikalnym wzorem', a Basałaj im przypomniał, że "marka Adidas może wiele stracić tracąc wiarygodność przez składanie pustych obietnic"
Aaaaaaaaahahahahahaah
Odpowiedz cytując