Wyświetl pojedynczy post
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2011, 18:31
Ostatnio się coś słabo wypowiadam, zapewne niektórych moich krytykantów to cieszy ale postanawiam znowu postawić coś według swojego zdania.

Powiem tak:
Na dzień dzisiejszy nie mamy zawodników na Champions League. Brakuje mi jeszcze z 2 zawodników pokroju Meliksona lub lepszych robiących przysłowiową "różnicę" i troszkę lepszych skrajnych obrońców ! I przypomnę tylko, nie zachwycajmy się Meliksonem,gdyż Wisła po prostu takich piłkarzy powinna sprowadzać, robimy krok do przodu, wymiana składu z zeszłorocznych "wojaży" było bardzo dobrym posunięciem ale niestety brak mi takiego Kalu Uche, Żurawia, Kosy, Brozia no cóż zobaczymy... chociaż troszkę teraz zaprzeczę temu co napisałem wcześniej to:

MUSIMY WIERZYĆ !! WIERNOŚĆ !! WIARA to podstawa sukcesu, ten kto nie uwierzy nie będzie zwycięzcą.

Liczmy, że trio Nunez-Wilk-Melikson da nam przewagę w środku pola, liczmy że Genkov niczym za dotknięciem czarodziejskiej różczki będzie kierował piłkę do siatki, a Mełecki z Ilievem będą wkręcać obrońców. A w obronie nie postawimy autobusu, przegubowca ale ... rosyjskie armaty!! Wtedy każdy Łotysz, Litwin będą roztrzęsieni a każde zbliżenie zestrzelimy w zarodku!! Do boju WIŚLACY !! Na podbój Europy!!
Ostatnio edytowane przez anthony09 : 12.07.2011 o godz. 18:44.
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując