Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2011, 09:00
Dwie strony gadania o niczym i jedyne mądre posty Tofika i Karheropa.

Westersyl - jak szanuję Twoje zdanie odnośnie oceny potencjału zawodników (choć w dalszym ciągu nie wiem, za co się tak na mnie "pogniewałeś" jak zapytałem o Lameya? Może wreszcie mi wyjaśnisz?) tak pisanie o Rangersach w formie jaką zaprezentowałeś jest śmieszne. Może porównując ich do gry Barcelony jest to "zgraja kopiących się po czole Szkotów", jednak na pewno nie jest to prawdą w porównaniu do naszej gry, którą prezetnowaliśmy wiosną.

Mądrzejsi będziemy po meczach w 3 rundzie kwalifikacji (o ile znowu nie potkniemy się na "gigancie" w 2 rundzie kwalifikacji - choć to wg mnie bardzo mało prawdopodobne). Tam zagramy z rywalem na - tak się przynajmniej wydaje - zbliżonym do nas poziomie. Jeśli poradzimy sobie z nim w dobrym stylu, będzie można z większym optymizmem oczekiwać na rywala w 4 rundzie. Jeśli miałbym nasze szanse oceniać na podstawie wiosennej formy i sparingów to za ciekawie by to nie wyglądało.

Poczekajmy do meczów o stawkę - Skonto jeszcze naszej siły nie zweryfikuje, ale kolejny rywal zdecydowanie pokaże, na co możemy liczyć w tym sezonie.
Odpowiedz cytując