Wyświetl pojedynczy post
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2011, 08:40
Karherop napisał(a):Wyświetl post

Jestem zdania że zdominujemy Skonto grą pozycyjną , a jako że drużyna z Rygi raczej nigdy nie muruje bramki , może się lekko otworzyć co zaaowocuje dużą ilościa bramek . Jeśli pierwsza bramka ( dla nas ) padnie juz w 1 połowie to wynik będzie pokroju 4-1 dla Wisły .

Oczywiście jest też opcja że będziemy się niemiłosiernie męczyć i padnie remis 0-0 czy 1-1 . O rewanż na Reymonta jestem jakoś spokojny .
Rozumiem ze porażki nie bierzesz pod uwagę?

Karherop napisał(a):Wyświetl post
Nasz zespół z kazdym kolejnym spotkaniem powinien grać lepiej , w czym też można upatrywać naszą szanse .
Masz racje, i dlatego pozostaje tylko żałować że spotkanie o tak dużą stawkę będziemy grali z prawie niezgranym zespołem. Ile w piłce nożnej znaczy zgranie i team spirit nie musze mówić. Obysmy przez to nie płakali w środe. (odpukać!) Z każdym kolejnym meczem to wszystko będzie się zazebiało coraz bardziej, drużyna potrzebuje czasu więc trzymajmy kciuki w środę z całych sił. W moim odczuciu wystarczy jedna bramka i potem pójdzie jak z platka, zespół zaskoczy i powinno być ok.

WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
Hehe, marzyciele! Wy naprawdę myślicie, że Wisła jest bliska poziomowi Sportingu? Panowie, czas do łóżeczka... Każdy z przeciwników w IV rundzie jest do pokonania, owszem, ale nie mówmy, że sportowo jesteśmy na tym samym poziomie. Żeby wyeliminować kogo kolwiek w III potrzeba nam:
-> Dobrego przygotowania fizycznego, motorycznego,
-> Zgrania,
-> Słabego rywala,
-> Wyeliminowania głupich błędów i niepotrzebnych strat,
-> Lepszej gry zespołowej, szczególnie Małeckiego,
Żeby pokonać kogoś w IV rundzie dodajmy do tego:
-> Mega szczęścia,
-> Rewelacyjnego przygotowania wydolnościowego (harowanie przez okrągłe 90 min bez przestojów!)
-> Dobrze funkcjonującej defensywy,
-> Bardzo wysokiej formy całego składu,
-> Niskiej formy rywala,
-> Dobrze zmotywowanej drużyny (nie muszę przypominać co się dzieje, gdy tracimy pierwsi bramkę?)
-> Super formy strzeleckiej napastników,
-> Umiejętności wychodzenia z pod pressingu,
-> Grania pressingiem,

Chyba wystarczy, a teraz odpowiedzcie mi, ile z tych punktów na ten moment nasza drużyna już ma, a co jeszcze może wypracować...
Ja bym to streścił. Aby dostać się do LM potrzebujemy strzelić o jednego gola więcej od naszych przeciwników.
Ostatnio edytowane przez PANDEM0NIUM : 12.07.2011 o godz. 08:44.
Odpowiedz cytując