Wyświetl pojedynczy post
Samuelson
Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2011, 23:08
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Wybacz ale nie jestem wstanie zrozumieć o co Ci chodzi. Przypuszczam że cos osobistego załatwia się takie rzeczy na PW.
Przypomnę tylko że każde podbijanie nasze do napastnika za czasów Berdnarza kończyło się tym że marudzili w mediach że za napastników krzyczą po kilka mln euro. Zresztą nie wiem po co ci odpisuję to temat o pucharach. Jesli wyszukasz coś jeszcze ciekawego co Cie nurtuje w moich postach to chętnie z Tobą podyktuje ale na PW bądź w odpowedim temacie. Od tego jest w końcu forum.
Jemu chyba chodziło, że wymienione przez ciebie szkockie drużyny, mimo tego, że miały swoje haniebne porażki, to przynajmniej dotarły do finału PE(między innymi pamiętam Celtic chyba w 2003) - no i ma racje.

Może zostanę skrytykowany, ale powiem szczerze, że szanse na przejście Skonto stawiam 50:50 - z lekkim nastawieniem na łotyszy. Mają bardzo młodą i ambitną drużynę a my, co by tu nie mówić, armię najemników - zwykli piłkarze, którzy za Wisłę nigdy " w ogień nie skoczą". I mimo, że darzę Maaskanta sporym zaufaniem, to na prawdę ciężko mi sobie wyobrazić aby zmotywował nasze gwiazdeczki na mecz z "byle kim z półamatorskiej ligi". Bardzo prawdopodobne, że będzie powtórka z Levadią.
Odpowiedz cytując