Wyświetl pojedynczy post
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2011, 21:54
O tym czy awans czuję, ze swojej strony mogę wypowiedzieć się w środę wieczorem( a w zasadzie w czw). Jestem strasznie ciekawy jak podejdzie drużyna do I w nowym sezonie meczu o stawkę. Jak napisałem wcześniej, mam nadzieje, że profesjonalnie i tym samym dostaną z 2,3 bramki, a na R22 kolejne. Co do dalszych meczy i ewentualnego awansu do LM to jest to wróżenie z fusów, nic więcej. Na prawdę dużo będzie zależeć od tych cholernych losowań (zwłaszcza IV rundy). Na dzień dzisiejszy jestem zdania (i oczywiście jest to tylko gdybanie), że jeśli uda nam się przejść Skonto, w III rundzie zaprezentujemy się przyzwoicie (ale nie chciałbym trafić na Genk i Pilzno) i ją przejdziemy, a w IV rundzie nie trafimy Kopenhagi i mimo wszystko Rangersów to mamy spore szanse na awans. Nikt nie zwrócił chyba uwagi na fakt, że zestawiając nas z potencjalnymi rywalami w ostatniej rundzie wielu patrzy na nas przez pryzmat "tu i teraz". Ale jeśli rzeczywiście w tej IV rundzie się znajdziemy, to znaczy że coś sobą reprezentujemy i potencjalni rywale nie będą się wydawać aż tak poza zasięgiem.
Odpowiedz cytując