Moje wrażenia po zwiedzeniu po raz 1 stadionu Wisły
Kochani forumowicze, chciałbym się podzielić moimi wrażeniami ze stadionu, którego to widzę po raz pierwszy od czasów remontu.
-> Pierwsza ważna kwestia która nachodzi sama jest podejście wielu forumowiczów do stadionu. Ja powiem w prost, dla mnie stadion jest PIĘKNY, szczególnie trybuny, cała otoczka, poziom profesjonalizmu w jakim podeszli do mnie ludzie w kasach biletowych, oraz przy wyrabianiu karty kibica- Europa.
-> Ilość niedoróbek na zewnątrz: fasada, zagospodarowanie terenu jest zastraszająca, ale: musimy czekać, aż wszystko zrobią, wtedy przyjdzie czas na ostateczną ocenę. W Polsce tak jest, że wszystko się ciągnie, drogi, koleje, szpitale- wszystko niby poprawiają, a efektów nie widać. Nie od razu Kraków zbudowano

-> Do pozazdroszczenie jest również fakt, jak miasto żyje futbolem, co chwila ktoś wchodzi, ktoś wychodzi z trybuny, sam musiałem czekać w kolejce do wyrobienia karty kibica.
Aha, byłem również na stadionie Cracovii i dla mnie nie ma porównania, co z tego, że oni mają płytki i ogarnięty teren, to i tak nie ta liga
Podsumowując:
Jestem zakochany w tym stadionie, od pierwszego obejrzenia. Cieszę się również faktem, że od tego sezonu będę częstym gościem tego cuda