Kibic1928 napisał(a):

No to gdzie ma grać Jovanovic? 700tys euro za gracza na ławkę Ty chyba postradałeś zmysły.
Stać Nas na to? Chyba nie.
|
Widze, ze dalej nie zrozumiales mojej wypowiedzi. Na moje oko wyglada to tak - Wisla zgodzila sie na te powiedzmy 700.000, potem Jovanovic zagral z Lewskim. Popelnil blad, w miedzyczasie klub czekal na odpowiedz dot. zakazu. Poszla wiadomosc, ze kara zostala skrocona, ale Wisla dalej nie dostala odpowiedzi dot. Zakazu. Jovanovic zagral w kolejnym meczu i znow zawalil bramke. Mozliwe warianty:
- klub zastanawia sie, czy warto wydac prawie 3 mln zl na zawodnika, ktory moze grzac lawe
- czekamy na oficjalne potwierdzenie tego, ze kara obowiazuje tylko na terenie Serbii
- klub po slabych wystepach Jovanovicia probuje jeszcze sie targowac.
Kibic1928 napisał(a):

|
Czy ja jestem źródłem informacji jak zbymak i inni? Ja wyrażam swoje zdanie, i mam argumenty by twierdzić że 700tys euro to bujda na resorach. Ty powtarzasz po portalu który nie jest oficjalną strona klubu tylko portalem ala Onet. Pomyśl chwile. Zastanów się. wiem że to fajnie brzmi " kupimy gościa za 700tys" ale jest to tak samo prawdopodobne jak to ze damy Kowalskiemu kontrakt 1 mln euro na sezon.
|
Z tym onetem nie przesadzaj, bo to są szmatlawce czesto kopiujace informacje stad, a tu mimo wszystko jakies znajomosci w klubie maja. Oczywiscie, cena 700.000 jest duza, ale gosciu gral w LM i potrafil zagrac b.dobre mecźe. Co nie oznacza, ze jestem zwolennikiem kupienia go za taka kase.