Wyświetl pojedynczy post
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2011, 22:31
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Ale można było się jakoś z nimi pogodzić. Natomiast fakt, że w obecnym TdF jedzie oszust Contador uważam za totalną żenadę.

Ja tego cyrku już nie oglądam.
haha, odkąd przeczytałem twoje zdanie nt. polskiej reprezentacji siatkówki to juz zadna bzdura mnie nie zdziwi.

A merytorycznie - jak narazie ten tour jest duzo ciekawszy niz ubiegłoroczny i ten sprzed dwoch lat. Niestety, spowodowane to jest upadkami, odpadło juz 4 liderów swoich grup (Wiggins, Brajkovic, Vinokurov, VD Broeck) a kolejny ledwo jedzie (Gesink), i to przeciez przed górskimi etapami. Gdyby nie te przetasowania wyscig byłby nudny, bo znowu wygrywa Cavendish, bo znowu na wiekszosci etapow konczacych sie małym podjazdem liderzy tylko i wylacznie pilnują siebie nawzajem. Chociaz trzeba zauwazyc, ze zaczely dojezdzac ucieczki do mety (ta dzisiejsza to troche na farcie, fakt).

Ja czekam na czwartek, etap szykuje sie wprost genialny, a potem alpy, Alpe D'Huez i Galiber dwa razy. Stawiam na Contadora, bo dwoch moich ulubionych kolarzy, ktorym kibicuje od kilku lat juz wyleciało (Wiggins i VDB)
Odpowiedz cytując