Wyświetl pojedynczy post
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2011, 22:10
wooojo napisał(a):Wyświetl post
I jeszcze czasem tylko ktoś z nadzieją w głosie zapyta: co z ławkami rezerwowych, co elewacją, co cateringiem, no i najważniejsze kiedy nareszcie ten stadion zostanie w pełni otworzony ? o betonie wylanym dokoła stadionu, czy ,,przepięknych" zjazdach dla autokarów już nie wspominając. O tuż drogie kolego na tej budowie nic nie wiadomo, a przede wszystkim nie wiadomo kto za to całe gówno ( uchybienia i kolejne błędy) weźmie odpowiedzialność, i kto zapłaci za te wszystkie poprawki które należało by zrobić żeby nasz stadion wyglądał i funkcjonował w miarę przyzwoicie. Znając życie nikt nie weźmie tego na siebie a już w szczególności na pewno nie nasz miłościwie panujący.

Aha, i Ja też wiem, że stadion prezentuje się ładnie w środku i zajebista różnica do tego co było wcześniej, ale lista tych wszystkich, łagodnie mówiąc niedociągnięć to jest jakaś paranoja.
Mi się wydaję, że czym dłużej robią, tym paradoksalnie lepiej dla Wisły, bo płacą mniej za dzierzawę nieskończonego stadionu, a to przeklada się na więcej kasy w budżecie..co mogło by się przełożyć na transfery
Tak samo sprawa ma się z trybuną zachodnią. Co z tego, że otworzą, jak nie potrafimy zapełnić trzech?
Wszystko jest na rękę Wiśle. Jeśli by tak nie było to myślę, ze Basałaj nie jest jakimś leszczem, tylko zrobił by niezły raban w prasie, oczernił miasto i podliczył straty jakie generuje klub przez niedbalstwo urzędników.
Ręka rękę myje. Każdy trochę ponarzeka, pozwalają na siebie, ale nikomu tak naprawdę się nie śpieszy i każdy jest zadowolony. Wilk syty bo mało płaci i owca cała, bo nie ma kasy na skończenie fuszerek i odwleka termin ukończenia stadionu, po którym to najpewniej sprawą zajmie się prokuratura z paragrafu niegospodarności pieniędzy publicznych..
Odpowiedz cytując