To wiadomo że jak scout ma kontynentalną to więcej wie i więcej może niż knypek co ma regionalną i tylko zawodników z Serbii, Słowacji czy Polski Ci ściągnie, a ja takich mam niestety.
Nie udaje mi się wykupić scouta z innego klubu.
Taka dobra rada dla Was, jak macie okienko transferowe i macie komunikat np. " ALEX FERGUSON JEST ZAINTERESOWANY MŁODYM SNAJPEREM WISŁY "
NIE DAWAJCIE na " odpowiedź na plotki " .
Wtedy zawodnik jest niezawodolony że nie chcesz go sprzedać, spadają mu morale, gorzej gra i ...nie chce przedłużyć kontaktu ( co wydaje się normalne ), ale jak ma 23 lata i jest bardzo dobrym zawodnikiem to chciałbyś go potrzymać jeszcze z 3 sezony prawda ?
Także nigdy nie odpowiadajcie na plotki, a jak jest prpopozycja kupna to dajcie na ODRZUĆ, a potem ZAPROPONUJ LEPSZE WARUNKI KONTAKTU czy coś takiego.
Ale to chyba wiecie
Tak mam światową range. 415 rozegranych. Wygranych 250
@
Mario Nh - nie żałuję, że o nim zapomniałem, bo mam swoich lepszych na tę pozycję.
Moim celem jest teraz objęcie reprezentacji Polski. Raz mi się to udało w życiu ( ale w FM `10 ), z tym że wtedy GLIK miał jakieś 32 lata ? To który to mógł być rok ?
Sami znani dla mnie byli już emerytami, a młodzi to były postacie stworzone przez system... także ciężko się pobawić kadrą jak nie znasz w ogóle polskiego podwórka bo wszyscy to ' roboty '