Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2011, 18:12
Masz reputacje kontynentalną w Wiśle ?

Bo wiem ze bardzo duze znaczenie ma reputacja ligi ktora nawet jakbys wygrał 5x z rzędu LM nie wzrośnie.

Co do scoutingu, to widze ze miałes dalej Ryśka Czerwca. Ja go trzymałem tylko przez senstyment
no ale zeby znajdowali to musisz miec rozbudowana siatke na maksa, ocene potencjalu i umiejetnosci ponad 15 determinacje tak samo, i do tego chyba coś jeszcze było ale juz nie pamietam co.
Oczywiscie lepiej by scout miał reputacje kontynentalna niz regionalną. Ja grając Wisła zrobiłem tak jakbym chciał by było naprawde w klubie ,czyli brałem 16,15 latków ktorzy 3 lata grali w rezerwach potem jakies wypozyczenie i dopiero wchodzili do składu. Tylko ze z reguły grali rok bo potem Jarosz sprzedawał ich ze względu na "oferte nie do odrzucenia"
Budżet miałem coś koło 120 mln E, a stadionu nie chciałem, sami ....a zbudowali świry.

E: mario hehe, no stadion jest od nazwiska ale jak wpisywałem to wpisałem ....a odwrotnie i cały czas mi pedały po imieniu pisały a nie nazwisku

boczek - światową? EE to szacun, mi chyba nie przeskoczy krajowej, chociaz Ja jako trener mam kontynentalną
Ostatnio edytowane przez szprotson : 10.07.2011 o godz. 18:25.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując