Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2011, 16:15
John1906 napisał(a):Wyświetl post
Jak można odpaść szybciej niż Jaga, skoro Jaga odpadła w 1 rundzie ? Po czym wnosisz, że Legia ma nędzniejszy poziom od Jagi ? Legia skończyła na 3 miejscu, Jaga na 4.
Różnica między Śląskiem a nami jest taka, że jeśli Śląsk odpadnie z Duunde nie będzie aż takiej kompromitacji, jak w razie naszego odpadnięcia ze Skonto... Wypluwam te słowa, tfu
No można odpaść, chodziło mi o klucz czasowy. Tzn,że Legia gra np w wtorek i odpada wcześnej niż Jagiellonia, która robi to dopiero kilka dni później. Proste. Zostałem widocznie źle zrozumiany.

A oglądałeś minony sezon i widziałeś jak grałą Legia?Ona nawet nie miała takich momentów jak Jagiellonia. Do dna.

Dla mnie to żadne odpuszczanie tylko prawdziwy poziom naszych ligowców. Są zwyczajnie i masakrycznie słabi. Odpadną nawet z drużyną z Malty, przynajmniej jest do tego wydarzenia bliżej niż dalej. A wszystko to wynika z braku chęci pracy nad sobą i rozwojem klubu. Grają w lidze dla samej gry, i to jest jedyny cel 98 procent klubów. A prezesi wkurzonym wzrokiem patrzą na trenerów, którzy mają szanse wejść na pudło. A bo to kasa potrzebna na wzmocniena, załatwianie podróży, hotele,koszty jednym słowem, po co to komu?,skoro jak tak jak jest jest dobrze. Kopacze, przepłacerni, kopią tak byle nie spaść, trenerzy , przepłaceni, nie mają szansy pracy na wyższym poziomie,bo nie mają ku temu materiału i zalpecza vide Górnk. I tak w kółko. Ogórek popycha ogórkiem, i takie są później tego efekty.

Pytanie za 2000 tysiące punktów, kiedy nasze zespoły będą musiały grać w elimacjach do LE,zanim przebrną do magicznej pierwszej rundy?Jak nisko w rankingu trzeba upaść?
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 10.07.2011 o godz. 16:19.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując