Temat: Siatkówka
Wyświetl pojedynczy post
Skynet
Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2011, 10:47
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Siatkówka mnie nie pasjonuje, ale to co widziałem dzisiaj to żenada do kwadratu. Nasi "gwiazdorzy" rozbici w pył przez rezerwowych z Włoch. Narzeka się tyle na naszych piłkarzy, a to siatkarze są najbardziej przepłaconymi i przereklamowanymi sportowcami w stosunku do osiąganych wyników.

Co ważna impreza - to programowy oklep. Nie pomagają własne ściany, ale jak mają pomóc skoro ten motłoch bezkrytycznie ciągle dopinguje?

Przydałaby się reakcja w stylu tureckim lub argentyńskim - to by może te znerwicowane chłopaczki poszły tam, gdzie powinny. Do psychologa. Oni mają jeden wielki problem - przed każdym ważnym meczem mają pełne spodenki.
Jeśli ktoś nie ma bladego pojęcia o siatkówce ani nawet o zarobkach w niej to niech się nie wypowiada na ten temat bo niestety może się tylko ośmieszyć czego przykład widzimy powyżej.

Żeby nie było nie na temat. Nie dziwi mnie to że nasi przegrywają skoro gramy praktycznie jednym zawodnikiem który kończy ataki (Kurek) i które na dodatek nie ma nawet zmiennika, ponieważ Bartman który mógłby go odciążyć musiał zostać przesunięty na atak bo w kraju nie ma atakującego nawet na średnim poziomie. A na dodatek Bartman dostał kontuzji juz w pierwszym meczu.
Odpowiedz cytując