Wyświetl pojedynczy post
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2011, 19:40
Dziwi mnie dlaczego Maskant nie wystawił Nuneza ani raz na lewej obronie a przecież to jego nominalna pozycja na boisku,przynajmniej w poprzednim sezonie grał cały czas na lewej obronie ,sporadycznie występował też na lewym skrzydle,a Maskant wpycha go do środka..poczekam z ocenianiem jego gry przynajmniej do pierwszych oficjalnych meczów Wisły,ale moim zdaniem grając w środku traci Swoje największe atuty czyli szybkość i grę 1 na 1 a środkowych pomocników w naszym klubie jest nadmiar[nie koniecznie dobrych ale jest. ] Oby też Mały w nastepnym meczu posiedział chwile na lawie i popatrzył na gre kolegów z boku,bo te jego holowanie piłki zaczyna mnie delikatnie mówiąc wkur..,fajnie czasami jak pójdzie na czterech,pilka sie gdzies odbije,tam kogos kiwnie[vide mecz z Legią u siebie wygrany wysoko] ale nie może tego robić nagminnie ;/ Iliev wszedł na 20 min i zrobił więcej niz Małecki w 70 tym swoim kiwaniem. Nie wiem czy pamiętacie mecz z GKS Bełchatów u Nas,jak klepaliśmy ich w polu karnym ,że aż nie dowierzałem w to co widze,Małecki wtedy nie grał a gra zespołowa wyglądała jak dla mnie imponująco,a podłączający sie Cikosz który dostawał te piłki od prawego pomocnika w koncu mógł coś pokazać w ofensywie,bo z Małeckim w pomocy to było tak ze Cikosz zadupczał od pola karnego do pola karnego co akcje,włączał się non stop a Małecki głowa w ziemie i wszystko na hura..nie mówie ze wszystko robi zle,bo czasem mu sie uda minąć,jednego drugiego..ale gdyby tak zapierniczał Baszczyński a Mały by mu nie podał raz,drugi czy trzeci to skończyło by sie pewnie na o.......u i taki o....... mam nadzieje,że Patryk dostał od Maskanta,bo jak chlopak jest pod scianą to gra rewelacyjnie..
Odpowiedz cytując