Wyświetl pojedynczy post
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2011, 18:44
Co tu taka stypa? Cieszmy się i radujmy. Przegrał polski klub. Powoli jesteśmy najgorsi w Europie.
To forum Wisły a nie polskiej ligi. Tu Kibicujemy Wiśle a nie polskim drużynom. autor: flamengista

Beznadziejna Jaga nie sprostała wymaganiom. Szkoda, ze Amika nie awansowała do pucharów lub Polonia. Takiego wstydu by pewnie nie było. Cała nadzieja w Śląsku, Legii i Wiśle.

Jeśli tylko my nie damy ciała, a myślę, że tak będzie, że awansujemy do LM, to nasz zagraniczny zaciąg będzie wzorem dla innych polskich klubów jak budować i na kim opierać klub. Tylko obcokrajowcy. Koniec amatorszczyzny, lekceważenia obowiązków i kibiców, koniec biadolenia Piechniczków o młodych polskich talentach, którym beznadziejni obcokrajowcy zabierają miejsca w składzie.
Zobaczymy czyje będzie na wierzchu.

St@chu napisał(a):Wyświetl post
Kompromitacja? Osobiście dziwią mnie takie tytuły w prasie, portalach internetowych etc.

Czy można nazywać kompromitacją coś co powtarza się rok rocznie? Dla mnie to norma i chyba na ten moment nie wypada już takich porażek rozpatrywać w kategoriach sensacji, czy kompromitacji... Niemniej nie da się ukryć, że są cholernie wstydliwe...

Po częsci trzeba się zgodzić. Ni ma się co oszukiwać. Kompromitacja to jest dla MCity jak przegrywa z Amiką. Jeśli polski klub przegrywa z Azerami, Estończykami, Kazachami, remisuje z Maltańczykami to to nie jest przypadek i kompromitacja. Normalna kolej rzeczy.
Kompromitacja to jest wtedy jak polscy kibice cieszą mordę jak klub z ich kraju przegrywa..
O dziwo w narodzie wiślackim jakby opamiętanie i zrozumienie kto jest kto, skad pochodzi, z kim gra i kto ma wygrać, by Polska się nie wstydziła, a była dumna..
Ostatnio edytowane przez Antystenes : 07.07.2011 o godz. 18:52.
Odpowiedz cytując