Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2011, 16:15
....a każda polska drużyna jak widzi pressing, to jest w szoku co sie dzieje... Z rapidem My dzisiaj Jaga... wystarczy tylko troche wiecej biegać i wychodzić na pozycje, a jak widze tych lalusiów, co sie chowają za przeciwnikiem i do piłki nie wyjdą to mi sie zygać chce... Przeciez to jest proste jak budowa cepa... wychodzenie na pozycje i pogranie piłką z jednej na drugą... ale gdzie tam... niech sie obroncy meczą po co ja bede sie wysilał... i tak dostane swoje 50 tysiecy... ....a... dramat. Tego nawet w Kazachstanie uczą! biegania! a u nas stójka, masakra! Wsiowe kluby + syndrom polskiego piłkarza to mamy co mamy... dramat

Zwitter napisał(a):Wyświetl post
Poziom Twojej wypowiedzi jest proporcjonalny do wypowiedzi pana z nazwiskiem palikot, czyli Twojego nicku.
acha? naprawdę przejąłem się strasznie... może smutna to prawda, ale Jaga niestety posiada syndrom wsiowego klubu bez względu na to czy sie lubi ich czy nie, wystarczy popatrzeć na stadion, dorobek sukcesów, końcówke poprzedniego sezonu i na to co sie tam dzieje ostatnio.
Niestety taka prawda.
Ostatnio edytowane przez palikot : 07.07.2011 o godz. 16:21.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując