Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2011, 13:30
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ale przecież staraliśmy sie wychodzić spod pressingu, tyle ze trzecie podanie szło do Sobola który wczoraj tracił prawie każdą piłke. W pierwszej połowie był cieniem samego siebie, ktoś tam pisał w trakcie realcji ze jedynie On i Mały walczyli. Kpina
Ile okazji miał ten Rapid który nas tak kasował tym pressingiem, bo skoro nie moglismy wyjsc z połowy to Oni musieli miec mega duzo sytuacji.A ja pamiętam raptem 3. W każdej swój udział miał Pareiko który stał w miejscu 2 razy jak mu wpakowali bramke i raz źle wyszedł przy wrzutce to piłke przeszła nad poprzeczką.

ale w II połowie widziałem skuteczne wyjścia z pod pressingu, Lamey z Jaliensem widać ze sie rozumieją, Iliev powinien grac w kazdym meczu.
Kirm przez cały mecz raptem RAZ dobrze wrócił przerywając akcje przeciwnika, Małego jakoś nie pamiętam prócz tego ze standardowo starał sie okiwac 4 na raz.
Obrone mamy słabą, niestety.
oglądam cała Copa Americe we wczorajszej gierce mielismy wiecej podań z klepki niż każda druzyna na tym turnieju.
no ale płaczmy,wynik poszedł w świat.
Szkoda ze nikt nie ma statystyk tego spotkania.
Właśnie w pełni zgadzam się z Tobą. Wczoraj brakło nam jedynie tej skuteczności pod bramką rywali, ale w drugiej połowie to my prowadziliśmy grę, świetnie wymienialiśmy podania, dobrze prowadzona była gra pozycyjna. Ja nie wiem, czego się czepiać, zagraliśmy bardzo przyzwoity mecz, ale niektórzy po wczorajszym meczu chcieli się pociąć...
Odpowiedz cytując