Wyświetl pojedynczy post
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2011, 01:32
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Mam przeczucie, ze jutro pierwsza polska druzyna pozegna sie z pucharami...znajac zycie, to pilkarze Jagi po 20 minutach beda oddychali rekawami.
Może jakiś zakładzik Bo takie "przeczucia" to łatwo rzucać na prawo i lewo, ale potem wszyscy mówią - "przecież pisałem że ci Kazachowie to ogórki"

Widomo jaka jest piłka, ale o ile Kazachowie przez tydzień czasu nie nauczyli się grać w piłkę to nie ma szans żeby Jaga odpadła. Choć muszą szybko strzelić bramkę żeby rozwiać marzenia miejscowych. Bo wiadom w drugiej połowie przay stanie 0-0 albo przy jakimś przypadkowym farfoclu dla przeciwnika, nawet podawacze piłek będą przeciwko Jadze.

Ja "przeczuwam" dwa warianty 1-1 po nerwówce w końcówce, jeżeli nie strzelą gola do 60 minuty, a jeżeli strzelą gola przed 60tą to 3-0 dla Jagi.

I biorę tutaj pełną odpowiedzialnosc za awans Jagi w Pawłodarze (jak Maciej Skorża ;p ) Jak przegram przez tydzień czasu nie będę pisał o sile naszej ligi i rodzimych piłkarzy No dobra tyle nie wytrzymam ale przez 3 dni...
Ostatnio edytowane przez Angmir : 07.07.2011 o godz. 01:34.
Odpowiedz cytując