Wyświetl pojedynczy post
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2011, 01:14
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Spokojno , gość jest z nami 2 tygodnie, wszedł, potknął się , czy dał się przepchnąć - padł gol.Nie takie błędy robią kolesie warci kilkanaście mln Euro i to w meczach o grubą stawkę
To czy się nadaje czy nie , wyjdzie za czas jakiś.
Równie dobrze można skreślić Ilieva bo spartolił setkę to mało powiedzieć a nikt go nie skreśla a wręcz odwrotnie.

Ja mam nadzieje że z tą całą Florą, zagramy tak jak Rapid z nami i wystarczy mi 45 minut gdzie nie damy im żyć, nawet jak będziemy pudłować a im wyjdzie jedna kontra i będzie 0-1 bo wyniki w sparingach faktycznie są mało ważne ale wypadało by by sama gra jakoś wyglądała.Szczególnie że my (zakładając optymistycznie że Skonto ogramy bez jakiś wielkich problemów i modlenia się) szczyt musimy mieć za 3 tygodnie.
Duże firmy wtedy jeszcze przewracają się z boku na bok.Wisła 'bawiła' się przez cały rok - teraz zaczynają się dni że trza spłacić te 100,200, czy 300 tyś kontraktu - sama liga tego nie spłaciła , potrzeby jest przynajmniej awans do LE a on się rozegra już za chwilę.

ps swoją drogą -dla rozluźnienia ,ten koleś co praktycznie cały mecz darł się Wisła, czym później nawet jakieś dzieci zajawił Repertuar miał dosyć ograniczonyOgólnie musiał nieźle dać w palnik przed meczem
przedewszystkim - przy kupowaniu w miare młodego obroncy nie ma co patrzeć na to czy popełnia głupie błędy czy nie, ale jaką ma technikę umiejętnosci wygrywania pojedynków, ustawiania się itd. Głupie błędy to kwestia koncentracji, nerwów czy braku obrania - wszystko można wyeliminować umiejętnosci czysto piłkarskich poprawić szybko się nie da.

Wiadom że w terj sytuacji nie popisał sie przedewszystkim ustawieniem (źle obliczył lot piłki) to nieduży błąd o bardzo poważnych konsekwencjach. Myślę że duży wpływ miało to że wszedł niespodziewanie z ławki i nie był z tego popwod odpowiednio skoncentrowany, ani rozgrzany.

A wogóle skreślanie kogokolwiek po 1 błędzie jest śmieszne (bo błąd z Litexem IMHO 80% wina Pareiki).

Ale i tak to nie my będziemy o tym transferze decydować tylko ludzie dalece bardziej kompetentni.
Odpowiedz cytując