Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2011, 00:43
Alamar napisał(a):Wyświetl post
Takie bledy Jovanovića go dyskwalifikuj.
Spokojno , gość jest z nami 2 tygodnie, wszedł, potknął się , czy dał się przepchnąć - padł gol.Nie takie błędy robią kolesie warci kilkanaście mln Euro i to w meczach o grubą stawkę
To czy się nadaje czy nie , wyjdzie za czas jakiś.
Równie dobrze można skreślić Ilieva bo spartolił setkę to mało powiedzieć a nikt go nie skreśla a wręcz odwrotnie.

Ja mam nadzieje że z tą całą Florą, zagramy tak jak Rapid z nami i wystarczy mi 45 minut gdzie nie damy im żyć, nawet jak będziemy pudłować a im wyjdzie jedna kontra i będzie 0-1 bo wyniki w sparingach faktycznie są mało ważne ale wypadało by by sama gra jakoś wyglądała.Szczególnie że my (zakładając optymistycznie że Skonto ogramy bez jakiś wielkich problemów i modlenia się) szczyt musimy mieć za 3 tygodnie.
Duże firmy wtedy jeszcze przewracają się z boku na bok.Wisła 'bawiła' się przez cały rok - teraz zaczynają się dni że trza spłacić te 100,200, czy 300 tyś kontraktu - sama liga tego nie spłaciła , potrzeby jest przynajmniej awans do LE a on się rozegra już za chwilę.

ps swoją drogą -dla rozluźnienia ,ten koleś co praktycznie cały mecz darł się Wisła, czym później nawet jakieś dzieci zajawił Repertuar miał dosyć ograniczonyOgólnie musiał nieźle dać w palnik przed meczem
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 07.07.2011 o godz. 00:49.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując