Wyświetl pojedynczy post
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2011, 00:25
willow napisał(a):Wyświetl post
Podpisuję się rękami i nogami pod zim zumem i 1q2.
Od kilku ładnych lat ciągle tylko słyszę/czytam, że to "tylko" sparingi i i kończy się jak się kończy, czyli wpie....em w Europie.
nikt tu nie panikuje i nikt nie płacze, tym bardziej nikt nie ma zamiaru zwalniać kogokolwiek.
Po prostu wyrażamy swoje zaniepokojenie dzisiejszą postawą zespołu.
Dla tych, co nie potrafią jeszcze czytać, powtórzę: nie wynikiem, tylko postawą.

P.S. A już najbardziej mnie zwalają mnie z nóg komentarze w stylu: "wyciągniemy wnioski".
Po ile lat mają ci zawodnicy i ile lat grają w piłkę?

Przestańcie w końcu oszukiwać samych siebie. Skonto przejdziemy, do IV rundy może fuksem awansujemy, ale jeśli nic się nie zmieni, o LM można zapomnieć. I oby moje słowa się w gó...o zamieniły.
Też to widzę podobnie - z drugiej strony aż tak tragicznie nie jest - nierozstawionych przeciwników powinniiśmy ograć dajac z siebie 100% zaangarzowania.
Ogólnie w eliminacjach żadne wielkie drużyny nie grają, więc z nikim nie jesteśmy bez szans - ale zakładać że osiągniemy cokolwiek to zbytni optymizm.

Teraz robić Florę za tydzień Skonto i harować walczyc na 100% a "jakoś to będzie". Wiadomo Barceloną nie jesteśmy dlatego trzeba przygotować to co mamy na 100% i nadrabiać ambicją i walką. I nie ma co grać w 4 rundzie Tiki taki tylko trzeba sie nastawiać na autobus i kontry.

Ale to chyba normalne - bo chyba nie wierzyliście że kiedykolwiek będziemy mieli taki skłąd, że eliminacje przejdziemy z uśmiechem na ustach ?

PS> I z Oceną 1q2 też sie ogólnie zgadzam.
Odpowiedz cytując