|
Sam jestem sobie winien.Sam jestem sobie winien, że tutaj wchodzę i tracę tylko klawiaturę.Wiem, że tutaj są wieczni malkontenci, narzekacze, frustraci, ignoranci lub po prostu dzieci.Ale i tak wchodzę i walczę z wiatrakami.Zastanawiam się po co?
Człowiek piszę swoje, piszą też inni doświadczeni użytkownicy,nawet dziennikarze, którzy doczynienia z piłką mają nie tylko w czas wolny ale i w pracy... ale ich posty giną w tle forumowej degrengolady.Kumple mi zwracają uwagę- "Chłopie, po co tracić nerwy na dzieci", przecież Wisła wygra a ich nie będzie", ale i tak mimo wszystko ciągnie by cokolwiek napisać.
Ja chyba jestem po prostu sadomasochistą.
Tak dla przypomnienia proszę o wyniki ostatnich naszych sparingów za czasów Maaskanta i przy okazji odnośnie do pózniejszych wyników.
Drugi aspekt.Nie graliśmy z ogórkami.Rapid to bardzo dobra drużyna z ligi silniejszej od naszej.
Trzeci aspekt.Przypominam, że na aktualne zgrupowanie drużyna przyleciała wczoraj, wczesniej miala 2 dni odpoczynku w Krakowie a jeszcze wczesniej mieli zgrupowanie w Holandii.Czy wedlug was, zawodnicy nie mieli prawa być wolniejsi od przeciwników.Przecież gołym okiem bylo widać brak szybkości, dokładności podań.
Czwarty.Zauważyliście, że do drużyny dołączyli nowy piłkarze?Czy według was to bez znaczenia?
Po piąte, TO ....A BYŁ SPARING.!!!!!!Wiem, że niektórzy lubią się napiąć na onecie w komenarzach lub na forum Legii a propos naszych wyników, ale nie tym razem.
Żyletki jak coś są bardzo tanie, tylko jak coś wzdłuż nie w poprzek.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 06.07.2011 o godz. 23:41.
|