Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2011, 23:06
1q2 napisał(a):Wyświetl post
To Ty się chyba z choinki urwałeś. Czy ktoś tu się wielce o wynik burzy?
Wytłumacz mi jakie schematy próbowaliśmy przez pierwsze 45 minut kiedy nie byliśmy w stanie zrobić kompletnie niczego a gra polegała na wykopywaniu piłki przed siebie.Na co ten schemat?Na finał LM z Barceloną?

Zgadzam się z tym.Teoria że się wypompowali w 1 połowie a potem siedli, fajnie gdyby była prawdziwa ale to tak nie było
Widzę że nie tylko mnie ta pierwsza połowa rozbiła.Zwykły europejski średniak zakłada ostry pressing i nie jesteśmy w stanie wyjść z pola karnego, chyba że jeb do przodu
Rapid zaczął taktyką na leszczy i niestety trafił na leszcza.Jak zawsze byłem za Maaskantem to ja dziś nie wiem co oni na tych treningach robią bo zespół faktycznie wyglądał jak by kompletnie nie wiedział o co biega.

sparing który pokazał że dla naszego zespołu nie istnieje coś takiego jak wyjście z pressingu zakładanego na naszej połowie. W lidze to nikt tak nie gra więc nie ma problemu ale jaka LM czy nawet LE? Nauczą się jak grać pod presją w 3 tygodnie?
Dzieci we mgle i tak to wyglądało

ps i to nie że panikuje czy co ale to że drużyna nie jest w stanie zrobić przez 45 minut żadnej składnej akcji tylko dlatego ze Rumuni podeszli, co gorsze oni mają problem by przejść połowę.Ja jestem za drużyną, trenerem itp ale aż taka niemoc mnie przeraziła z lekka bo to nie było tak że zmęczeni, niedokładnie grali, zabrakło ostatniego podania, skuteczności itp - po prostu nie było żadnego pomysłu jak wyjść z piłką z własnej połowy.
Podpisuję się rękami i nogami pod zim zumem i 1q2.
Od kilku ładnych lat ciągle tylko słyszę/czytam, że to "tylko" sparingi i i kończy się jak się kończy, czyli wpie....em w Europie.
nikt tu nie panikuje i nikt nie płacze, tym bardziej nikt nie ma zamiaru zwalniać kogokolwiek.
Po prostu wyrażamy swoje zaniepokojenie dzisiejszą postawą zespołu.
Dla tych, co nie potrafią jeszcze czytać, powtórzę: nie wynikiem, tylko postawą.

P.S. A już najbardziej mnie zwalają mnie z nóg komentarze w stylu: "wyciągniemy wnioski".
Po ile lat mają ci zawodnicy i ile lat grają w piłkę?

Przestańcie w końcu oszukiwać samych siebie. Skonto przejdziemy, do IV rundy może fuksem awansujemy, ale jeśli nic się nie zmieni, o LM można zapomnieć. I oby moje słowa się w gó...o zamieniły.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując