Wyświetl pojedynczy post
Krzysiek311
Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2011, 19:43
Piotrek87 napisał(a):Wyświetl post
wszytko ok ale ile razy było wałkowane ze ochrona się pyta przy wejściu o legitymacje przysługująca do zniżki sam byłem świadkiem jak chłopaka nie wpuścili bo nie miał legitymacji. Mnie raz kontrolowali pod tym względem w zeszłej rundzie. Kończę teraz studia i mimo, że jeszcze mam legitymację to kupiłem dziś normalny karnet bo wolę wydać troszkę więcej i mieć pewność, że będę na każdym meczu a nie, że będę się użerał z ochroniarzem i jak on sobie wymyśli, że mnie nie wpuści jak nie mam legitymacji to co mu zrobię Nic na stadion po prostu nie wejdę. Moja opinia w takiej sytuacji to kupić normalny i po kłopocie.
To u mnie był przypadek, że kumpel miał KK i dowód tymczasowy potwierdzający, że jest niepełnoletni i że musi mieć zniżkę bo do 18 roku zycia musi chodzić do szkoły, więc ma ulgę. Ochrona nic, nie wszedł. Poszedł do Strefy Kibica i tam mu facet powiedział, że on zadzwoni do ochrony i ma podejść bokiem i go wpuszczą. Wrócił pod bramki i wszedł bez problemu.

Po prostu w takich sytuacjach co ochrona "odwala jaja" trzeba iść do Strefy Kibica rozwiązać sprawę.
Odpowiedz cytując