Pablo84 napisał(a):

Markus nikt tu nikogo nie atakował!!!Poszło tylko jedno stwierdzenie i tyle.Ciekawy jestem czy było by tyle szumu, gdyby ktoś napisał o Bułgarze, Niemcu, Argentyńczyku etc.Nie widzicie ludzie, że jesteście przewrażliwieni na tym punkcie?
Z mojej strony koniec tematu.
A temu Bitonowi to życzę sukcesów.
|
Uwierz mi że moja reakcja byłaby taka sama gdyby ktoś napisał że za dużo jest w Wisle, Niemców, Bułgarów czy eskimosów.
Mi żaden Żyd nigdy nic w zyciu nie zrobił złego. A nawet gdyby to nie znaczyłoby że musze nienawidzieć wszystkich.
Każdy człowiek jest inny niezależnie od narodowości. Wszędzie trafią się idioci nawet wśród kibiców Wisły
Jeszcze apropo ostatnio pracowałem w Niemczech przy serwisie (branża usługi) i uwierz mi że miałem do czynienia z róznymi Niemcami. Część była ordynarna, część grubiańska, część miła, część uprzejma.
A też przed wyjazdem słyszałem że Niemcy to świnie. Dopiero będąc tam zrozumiałem że ludzie są rózni i nie determinuje tego kto jakiej narodowości jest.
A juz pisanie o tym że Żydzi okradają Polskę to już szczyt wszystkiego. Niestety ale takie media jak polonica.net czy radio Maryja i z drugiej strony TVN, GW przyczyniaja się do prania mózgów i służą do osiągania celów jedynie przez jednostki które mają w tym interes.
Sory za OF