Wyświetl pojedynczy post
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2011, 10:06
areksen napisał(a):Wyświetl post

To co maxurd napisal pol roku temu dalej sie trzyma w obecnej sytuacji... Ponizsze cytaty zostaly napisane pol roku temu, na szczescie juz niektorzy forumowicze zostali ZBANOWANI

Tych juz zbanowanych zastapili...

Ja jestem za tym aby ZAMKNAC ten watek az do ostatniego dnia okna transferowego i wtedy oceniac polityke tranferowa, bo tego sie ABSOLUTNIE nie da czytac.

Nawet jesli za to dostane karteczke to bylo warto aby pokazac co sie dzieje jak sie ocenia pilkarzy ktorych sie jeszcze na oczy nie widzialo!!!!
Ja po pół roku dalej twierdzę, że Genkow nie jest żadnym zajebistym napastnikiem. Sześć bramek na 13 spotkań, to nie jest żaden wielki wyczyn w naszej lidze. Melikson faktycznie okazał się dobrym strzałem, oby tylko utrzymał ten poziom, a nie zaczął popadać w marazm jak np. Stilić.

A czy my i liga nie jesteśmy w coraz większym bagnie, to pokaże ta edycja pucharów. Póki co Jagiellonia ma problem z rozbiciem u siebie drużyny, która nie jest najlepsza w swojej egzotycznej lidze i tyłek im musi ratowac stary Frankowski, bo nie ma innego gościa, który umiałby trafić do bramki.
Cytat:
"Zimno i Pada, to może jakieś BUM! na poprawę nastroju?"Z Facebooka Wisły...
zainstalowaliśmy terminal

A wracając do transferów, trochę martwi to przeciąganie się finalizacji transferów. Tu już nawet nie chodzi o mecze ze Skonto, bo nawet tym składem personalnym damy rade, ale wkrótce zaczyna się liga i kolejne rundy.
Ostatnio edytowane przez zim zum : 06.07.2011 o godz. 10:08.
Odpowiedz cytując