Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2011, 09:41
nero napisał(a):Wyświetl post
Skąd masz takie informacje?
Z przeczytanego ze zrozumieniem tekstu na stronie oficjalnej i oczywistych faktów

Wisła Kraków napisał(a):
- sektor dla najzagorzalszych kibiców wraca na swoje miejsce, a więc na trybunę C (z gwiazdą)
Na mój rozum oznacza to przeniesienie rezerwacji z sektora G na C. A dodatkowo dochodzi jeszcze sektor gości, który jest usytuowany na G4/G5, a tam ludzie przecież także mieli wykupione karnety.Także jestem na 99,9 % pewien, że rezerwacje z G są ważne teraz na C. Zresztą z pewnościa, każdy kto miał karnet na młyn dostanie go też na tą rundę, bo nie wierzę, żebyśmy sprzedali 5600 karnetów na 'Gwiazdę', choć pięknie by było

kazelot napisał(a):
Mam takie pytanie. Gdzieś pojawiały sie informacje, że od tej rundy żeby wejść na stadion na jakikolwiek mecz trzeba będzie posiadać wyrobioną KK, prawda to? Czy to oznacza, że jeśli wpadnie do mnie np. kuzyn z Tarnowa, nie będe mógł mu kupić biletu jak wcześniej, dopóki nie wyrobi KK? Czy zostaje tak jak było dotychczas: PESEL i dane na bilet papierowy bez konieczności posiadania KK?
Jeżeliby KK była obowiązkowa - z pewnością nadmienili by to bardzo wyraźnie w tekście, bo to dosyć ważna informacja. Takiej wzmianki nie ma - czyli zostaje po staremu

zim zum napisał(a):
Bez przesady
No cóż, może ton trochę zbyt patetyczny
Ostatnio edytowane przez fialo : 06.07.2011 o godz. 09:51.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując