Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2011, 03:44
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Ale gdyby ktoś mimo wszystko miał ochotę zapaznać się z polemiką z radnym i póżniejszą dyskusją na ten temat z kolegą 1q2 to zapraszam do sięgnięcia do archiwum tego tematu (posty inicjujące maja numery 4416, 4432, 11051, 11115). Każdy niedowiarek będzie miał okazję się przekonać jakiego rodzaju "argumentów" używa w dyskusji mój polemista.
I każdy niedowiarek będzie szukał jakiś liczb? - zacytuj to a nie podawaj jakiś literek nie do odszukania, może Ci się zdaje że teraz nerwowo będę przeszukiwał archiwum ale tak nie jest.Wklej to co zaznaczyłeś i może wtedy zmięknę(chyba że te liczby nie odnoszą się ogóle do meritumto rozumiem że masz problem)
A to że zaprzeczasz że dyskredytowałeś radnego, to jest kpina.Jakim ....a cudem wyszło to że jesteś partyjniakiem?
Czy radny Olszówka w ogóle brał udział w jakiejkolwiek gadce politycznej,choćby w tym temacie, w której Ty jesteś mistrzem?
Czy nawet jak przestał być radnym z ramienia Pisu to żalił się tu albo chwalił?Wypisywał tu peany na cześć jednej partii a inną gnoił?Ja do czasu jak zacząłeś wypisywać jakieś dziwne rzeczy na jego temat to nie miałem pojęcia z jakiej partii on jest i mnie to nie interesowało a liczyło się tylko to co robi dla naszego klubu.
To że wyszło jakim jesteś farbowanym lisem to tylko efekt tego że zabolało cię to jako partyjniaka, że ktoś po za Pisem( a bardziej -był z nami a już nie jest) ,robi coś - zwykłe partyjne życie.
Zamiast podawania jakiś liczb które rozumiem są zupełnie po za tą dyskusją(ale dawaj z nimi), to wytłumacz, czemu radny Olszówka Cię zdekonspirował na tym forum, jak na tym forum nie kopałeś pod nim dołków?Dostał jakiegoś olśnienia?, rzucił monetą?Przecież Cię w ogóle nie znał.Na szczęście nie wszyscy mają amnezję.I niestety mój drogi Wiślaku68 - nie wszyscy dadzą się nabrać na Twoją wiślackość.Ty nie jesteś Wiślak68 tylko Pis68,Takie masz priorytety - przykro mi.

A czy ja mam przyjemność odkrywania takich kwiatków?Nie mam - moje poglądy są znane tu i nigdy ich nie ukrywałem ale nigdy życiu bym takich numerów nie wykręcał.Dla mnie jak ktoś autentycznie robi coś dla Wisły to nie ma znaczenia czy jest z partii mi bliższej czy dalszej, czy odległej jak stąd do alfa centauri.

Kiedyś banowano na grube miesiące ludzi co na pytanie o sukcesy rządu(PO), wkleili link z oficjalnej strony gdzie były liczby i nikt nie negował tych liczb ale sam fakt wklejenia był powodem by wykopać taką osobę na kwartał, gdyby ktokolwiek okazał się członkiem PO to dostał by bana dożywotniego , niezależnie co pisał.
Nigdy za tym nie byłem, nie jestem i nie będę ale jest to śmieszne że jak wyszła rzecz jasna, że koleś który rozpływa się nad Pisem, jest jego członkiem, to są głosy by mnie zbanować że w ogóle śmiałem o tym napisać
Nie jest Ci wstyd że grałeś obiektywnego a jesteś partyjniakiem i nie przyszło Ci do głowy by to oznajmić?

Mam nadzieje że mnie nie zbanują a tym bardziej ciebie wiślaka68(Pis68) ale moją jedyną intencją było to że jak ten koleś będzie się rozpływał nad zajebistością Pisu to pamiętajcie że jest to członek tej partii a jak w każdej partii - zachwalamy tylko swoje i gnoimy konkurencje.Tak samo jest w PO żeby było jasne i gdyby Pis68 był Po68 to też bym nie popuścił

Ogólnie z mojej strony koniec chyba że Pis68 odniesie się do zarzutów - czemu zgrywał obiektywnego obserwatora nie informując że 'płaci składki' pewnej partii i czemu atakował osobę, będącą w jego partii ale do czasu
No i czekam na rozszyfrowanie numerków, mam nadzieje będących w temacie a nawet jeśli nie będą w temacie to z chęcią poznam własne wpisy z lat poprzednich.Domyślam się że nie będę się ich musiał ich wstydzić(choć to różnie bywa.Na pewno nie ze wszystkiego jestem dumny ale poproszę o konkret to się odniosę.

ps a tak na prawdę to mnie w tym temacie nie ma
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 06.07.2011 o godz. 03:54.
94 - Allah Akbar!!