mkp13 - sprawdź priv, nie będę się chwalił ale obkminiłem niezawodny sposób na problemy w Twoim stylu
domin_czyzyny napisał(a):
Fialo, tak jest co sezon - narzekanie na ceny. Pamiętasz jak było w zimie - dramat.
Jest taniej, co nie znaczy, że za darmo - jak część osób by tutaj chciało...
|
Masz rację, w zimie to masakra była... Na szczęście, teraz widzę, że głosów krytykujących ceny nie ma wręcz wcale i bardzo dobrze, bo to byłaby już przesada. Jesteśmy Mistrzem Polski, gramy na nowowybudowanym stadionie, więc ceny miałyby prawo być wyższe! A tak nie jest!! I brawo dla ludzi, którzy podjęli taką decyzję - ktoś nie pomyślał portfelem jak w warszawie (karnety po 600-500 PLN) tylko z myślą o zapełnieniu stadionu. I to cieszy.
Zresztą - tak jak napisał Don Donson. Na wszystko może braknać - ale nie na karnet. Sorry 135 pln - niektórzy tyle w noc przepijają w Base. A to jest dziewięć niesamowitych wieczorów z Wisłą i ABG. Sorry, nie potrafiłbym sobie tego odmówić.
Żeby tylko jeszcze sytuacja z wyjazdami się wyjaśniła pozytywnie..
E.
SiD1894 napisał(a):
|
Jeśli w rundzie wiosennej miałem karnet na G3, rząd X to jeśli powiem że chcę karnet na C3 to dostanę to samo miejsce tyle że na C3 tak?
|
Tak. Młyn jest przeniesiony na C - tj rezerwacje z G mają ważność na sektorze C.