Mnie zastanawia jedna kwestia. Czy Kibice którzy tutaj atakują tych którzy piszą ''nieco odważniej'' i wyśmiewają ich- na meczach Wisły skandują np Lechia Gdańsk czy WKS. Jeśli tak to wieje mi tutaj mega hipokryzją. Z jednej strony pozdrowienia w stronę największych patriotów na polskiej scenie kibicowskiej - Lechii Gdańsk a z drugiej atakowanie kolegów po szalu za poglądy takie a nie inne. W kwestiach patriotycznych zdecydowanie odstajemy od naszych przyjaciół z Gdańska i Wrocławia - na scenie kibicowskiej nie widać nas jeśli chodzi o to zagadnienie.
Nie mamy takich postaci jak Tadeusz''Dufo''Duffek legendarny ''Król Kibiców'' Lechii , Jarek Wierzbicki ''Wierzba'' , ''Bliźniak'' czy ''Wątroba''.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany tematem, to proszę o kontakt na priv (tutaj nie będe wpisywał aby nie być atakowany za reklamę itp) . Dam znać gdzie można przeczytać ciekawe informację na temat tych ludzi i wydarzeń z nimi związanych .
Wątek Lechii Gdańsk poruszyłem tutaj ponieważ mam wielu znajomych w Gdańsku i myślę że młodzi którzy czytają to forum powinni wiedzieć jakich Wisła ma przyjaciół i zastanowić się może czy czasem nie warto by było chociaż w małej części brać z nich przykład