Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2011, 17:16
Zwierze napisał(a):Wyświetl post
To gratuluję...
Chwalenie się tym że wygwizdywało się śpiewających hymn Wisły na ich forum to jest jednak rewelacja. Tak trzymaj.
Bez odbioru.
widzisz nie dostrzegasz pewnego rodzaju buntu w tej wypowiedzi.

z tego co napisałeś osoby które nie śpiewały jak był protest to zwykli bandyci, pseudokibice, którym nie zależy na Wiśle.
otóż chciałem cię uświadomić że wcale tak nie jest, a wychwalanie ludzi którzy przyszli na mecz pierwszy drugi albo trzeci raz w życiu i ni z gruchy ni z pietruchy zaczęli śpiewać hymn to jest dopiero rewelacja.

jeszcze prościej: nie gwizdałem, nie śpiewałem, wyszedłem jak było trzeba. siedziałem pisałem sms, rozmawiałem z sąsiadem z krzesełka obok spoglądałem na mecz.

bo dla mnie liczą się trybuny a nie skórokopy które za rok albo półtora odejdą z Wisły...

Drozd:
tak sądziłem że będziesz chciał uciec od odpowiedzi czy chodzisz na mecze bo nie widziałem ani jednego Twojego wpisu dotyczącego meczy albo kibiców. a zapytałem tak z czystej ciekawości.
Z KOWu to mam naszywki i bynajmniej nie jest to rozwinięcie które użyłeś
Jeżeli partia PiS nie daje Ci żadnych pieniędzy za nawracanie innopartyjnych to ten świat na głowie stanął. będzie trzeba chyba nasmarować jakieś pismo do zarządu krakowskiego.
a czy Polak patriota może nie być Katolikiem?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy