Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2011, 16:15
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
drozd takie pytanie z ciekawości do Ciebie
czy Ty w ogóle chodzisz na mecze?
jesteś w jakiejś partii?
płacą Ci za te wszystkie posty?

Pytania jak najbardziej poważne bo o ile zrozumiem że w politycznym się udzielasz to gdzie się nie pojawisz to zaczynasz pisać o polityce.
Ja ?
Gdzie konkretnie? Tylko chciałem kolegę uświadomić że być moherem to zaszczyt i obowiązek. Jeżeli Polak katolik, albo patriota dumny z Polskości, albo ktoś upamiętniający bohaterów którzy oddali życie z Naszą wolność, to w skrócie moher.

Co za różnica czy chodzę na mecze? Co to za pytanie. Kibicuję Wiśle od lat i to powinno wystarczyć.

Nie jestem w żadnej partii, ale mam zamiar wstąpić w szeregi Korpusu Ochrony Wyborów.

Za które wszystkie? Kto niby powinien mi płacić? Uważasz że zasługuję? Dziękuję za uznanie.

AS82 napisał(a):Wyświetl post
tu już Drozd rozjebałeś konkretnie system....Oprócz "Roty" proponuje jeszcze "Kiedy ranne wstają zorze"

Wszystkim pozostałym ,którym się wydaje ,że przez UE Polacy przestali grzebać w ranach z przeszłości (co jest oczywiscie zle,bo trzeba w kolko wyprować flaki i rozpamietywac jak nas w dupe wszyscy lali),proponuje zawiązanie partyzantki i przeniesienie się do lasów
Lepiej "Wyklęty powstań ludu ziemi" a zamiast rozpamiętywać jak nas kopali wystawić zadek po kolejnego kopa. I zamiast naiwnie się buntować jak buntowali się nasi ojcowie, przyzwyczaić się do uczucia buta na zadku, a nawet to uczucie polubić. Bo przecież to nie taki zwykły but.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 05.07.2011 o godz. 18:33.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując